Bagi meraikan ulangtahun ke-4 blog ini di blogspot pada 10 Mei nanti, saya bercadang untuk menukar header blog ini buat sementara waktu. Walaubagaimanapun, konsep asal tetap dikekalkan, cuma ada tambah itu ini sikit. Dalam koleksi ni ada beberapa design yang dirasakan cambest, tapi tak tahu yang mana satu paling sesuai.

Jadi, minta pendapat korang lah.

Design 1

Design 2

Design 3



Terima kasih!



NUke

6 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    no 3!
    W. Hidney said...
    yg nombor 1 please! no 2 agak seram. no 3 background mengacau. tapi kalau yg no 3 tu background putih, pasti meletup letup bagai bom atom
    ismael zaharee said...
    header gmbr botak sekul ada tak?
    aku vote yang tu la

    hahahaa
    Ri said...
    no. 3, tp background putih
    Adam Haiqal said...
    design num 3 cantik lagi :)
    NUke_Rude said...
    all:
    okay. terima kasih atas respon yang diberikan. semua pendapat sudah diambil kira.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.