NUke Rude Blog,
Web-based from: United States of America,
Principle Author from: Kuala Lumpur, Malaysia
200805-10

___________________________________________________________________

To,

Readers,
Entire World-Wide-Web

December 19, 2010


Re: Unavailability of the Author to Stay Current

Kindly be informed that the author of NUke Rude Blog is currently unavailable to keep his blog updated with current issues & topics as he is having difficulties with his 'suddenly-increasing-of-internet-usage' which has cause the internet provider to slow down his broadband speed. Or simply in Malay: "Aku banyak sangat main game kat FB, sampai internet usage / quota 6GB tu cepat je habis!!"

2. Due to that, the author now declares an official 'war' with himself! "Cis! Aku tak sepatutnya bermain game kat facebook tuh!!" Why lah? Why lah??

3. Please take note that the author 'don't have any FB account'. Take care!


Regards;

NUke Rude

--This letter tak perlukan signature ok!? Ada masalah? Sila drop komen!--

NUke

5 Comments:

  1. farhana said...
    Xde akaun FB?
    Susah nak percaya hehehe
    ismael zaharee said...
    So, selama nie, update info yg dihantar kt fb aku tuh, bukan dari fb NR la ek.. ermmm
    Kompius2....
    FaizalSulaiman said...
    hehehe

    haa tu la main lagi:P
    [r][a][y] eusouff said...
    surat pekeliling ni dah cc belum?

    hahaha
    charco said...
    surat mcm ni pn ada jgak eh? hohoho

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.