It's not like everyday korang boleh baca pasal kisah cinta NUke. But, this time, aku dah buntu. Macam pasrah pun ada juga. Sayang tu memang ada, tapi entah; aku tak mahu lepaskan semuanya macam itu saja.

Dia memang merajuk.

Dan ikhtiar aku  pun dah sampai ke penghujung.

Sekarang apa?










NUke

7 Comments:

  1. ismael zaharee said...
    ko dh terbuat yang terbaik
    ko dh usaha apa yang termampu, now berserah sahaja... Mungkin dia perlukan sedikit masa..
    tengku_fir21 said...
    berserah..mungkin jodoh bukan sekarang
    positive
    FaizalSulaiman said...
    usah berputus asa, nuke. jika sayang, lakukan yg terbaik.tapi jika ikhtiar tu dah terhenti, berserah pada Allah.
    SHAMSUL AMRI said...
    Samala keadaan kita.... Huhuhu
    Joey said...
    let her cool down. dah minta maaf segalakan?


    p/s she will come back. Just give her time. Kalau x, well maybe sampai situ saja.
    cik violet said...
    wow..da bercinta..hehe

    "jika kau sayang dia, pujuklah..
    jika kau perlukan dia, bagi dia masa..
    jika kau inginkan dia, bersabarlah.."
    NUke_Rude said...
    all:
    dia dah okay.
    thanks all.
    for the advises.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.