Seingat aku, kali terakhir aku makan gula-gula tablet susu Bento ni time darjah 6. Aku tak pasti pula kalau korang pun pernah makan gula-gula ni. And aku baru tahu yang gula-gula ni masih ada di sini.



kagum! packaging pun masih sama.



Gila lama. Terus teringat dulu, begaduh dengan member sebab dia suka 'curik' gula-gula ni dari beg sekolah aku. Balasannya? Aku suruh dia ganti dengan ais krim pop ataupun kad tikam-tikam yang ada sticker tu.

Heh.


NUke

5 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    aku suka gula2 ni kemam nak gi skola agama:)
    SHAMSUL AMRI said...
    Baru je rasa gula-gula bento nie smlm.
    Arie Anuar said...
    aku suka yg rose..
    beli kat nyonya naik basikal depan sekolah rendah dulu..
    hehe..~
    NUke_Rude said...
    all:
    huhu. sangat mengimbau kenangan. aku suka yg perisa kopi.
    Muhamad Zaki Zafir said...
    aku makan ni trus gigit je dlm mulut.krupp krupp krupp!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.