Kembali normal setelah bulan Mac lepas difokuskan semata-mata untuk kisah KAC3, yang mana menyaksikan total pageview blog paling tinggi (additional 2000 views) berbanding February 2012.

Sedar tak sedar, dalam kesibukkan aku menyiapkan siri KAC3 tu, aku sempat me'lancar'kan satu lagi blog baru yang mana proses pembikinannya mengambil masa yang lama juga. Dan hari ini, secara rasminya aku akan memperkenalkannya kepada kalian. Kiranya ni macam side project aku lah.


MuzikKAH?



(setelah dibiarkan di dalam development hell selama 4 tahun).


Nak tahu apa kandungannya, silalah melawat blog itu dengan menekan link di bawah:



Terima kasih.

NUke

4 Comments:

  1. hafizan mohd said...
    wow
    NUke_Rude said...
    terima kasih.
    Ri said...
    akhirnya promote juga :)
    congrats!
    NUke_Rude said...
    Ri:
    terima kasih!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.