video



Jadi, sebagai penggemar muzik, sudah tentu aku menyimpan dan mengumpul koleksi album secara keras dan juga digital. Dan kebanyakan daripadanya dibeli secara sah. (Haha!). Jadi, apakah album-album yang paling anda suka?

Kongsikan bersama-sama dalam vlog kali ini dan vlog akan datang!


NUke

6 Comments:

  1. Janggel said...
    Aku paling suka (all time fav aku) The Sound of Music. Gigih beli kat kedai dulu-dulu walaupun cd tu dah takda. Tapi Skg ni banyak pulak diorang jual kat kdai cd.
    iyllienaz said...
    banyak jugak collection ko kan..aku tau fav album ko linkin park ke??haha..
    Ri said...
    damn, teaser :P
    NUke_Rude said...
    Janggel:
    oh! best gak tu bro! bukan selalu mcm tu ke, bila dicari2, mmg tak jumpa. bila dah tak cari, berlambak2 pulak ada!

    iyllie:
    Linkin Park tu mmg among my favourites, tapi...sebab album diorg byk juga yg best2, aku xtau yg mana satu patut aku lebih suka! lol.

    Ri:
    hahaha!
    Silbi Abigail said...
    fav: King Diamond..
    NUke_Rude said...
    Silbi:
    oh! menarik gak tu!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.