Ehem, kali ini nak post entry yang extraordinary pulak. Nak promote event katanya. Alkisahnya pada tahun 2011 & 2012 ni akan berlangsunglah satu acara / ekspo Malaysia Showcase 2011/2012 yang akan berlangsung di 3 buah negara:-

Malaysia Showcase 2011 - Brunei Darussalam
30 September - 2 Oktober 2011 18 - 20 November 2011
BRIDEX International Conference Centre, Jerudong Times Square Mall Shooping Centre

Malaysia Showcase 2012 - Indonesia
16 - 18 Mac 2012 23 - 25 March 2012
Jakarta Convention Centre, Jakarta

Malaysia Showcase 2012 - Singapura
13 - 15 April 2012
Suntec Singapore International Convention & Exhibition Centre, Singapura

Basically, event ni nak mempromosikan produk, service dan jenama Malaysia. Kiranya sekali dengan kempen "Beli Barangan Malaysia" yang di-initiate-kan oleh government la. So, apa yang menarik pasal event ni?

Nak tau? Boleh tengok facebook page dorang ni: http://www.facebook.com/MalaysiaShowcase
Or else, contact je nombor sekretariat ni: +603-78803511 ext 288.

Okay?

NUke

5 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    ko terlibat ke tiga2 buah negara ke bro?ke kat Malaysia je? kalau terlibat best of luck k!

    berguna juga event2 mcm ni.rindunya nak terlibat dlm event!!
    [r][a][y] eusouff said...
    wahhhhh
    advertorial..
    hik hik hik
    Ri said...
    huuaaAA..!
    nukie dpt jln2 brunei! jakarta! singapore!

    nak ikuttt!!!
    (or at least nak kirim buah tangan :P boley?)
    NUke_Rude said...
    faizalsulaiman:
    insyaallah bro.
    company ko xmau join ke? haha.

    ray:
    katanya. lpas ni boleh jdkan saya sbg media partner ya! haha.

    Ri:
    hahaha. insyaallah!
    Silbiabigail said...
    Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Mohon maaf atas salah dan silap, mana yg tersinggung rasa... Semoga berbahagia selalu..!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.