Dah namanya kerja dengan event company, maka clients itu terdiri daripada bermacam2 industri. Bukanlah sesuatu yang tidak bagus, tapi hanya mensyukuri nikmat yang diberi.

Bulan puasa ni, memang banyaklah undangan berbuka puasa a.k.a Iftar daripada para clients.

Hari ini; berbuka di hotel itu.

Hari esok; hotel di sini pulak.

Lusa. Sana.

Tulat. Situ.

Bak kata Siti dulu-dulu... Siti Situ Sana Sini.

Then, boss belanja buka puasa lagi...


Alhamdulillah. Syukur.

Yet, berbuka puasa bersama keluarga juga tetap di hati.


NUke

4 Comments:

  1. Sky0ne said...
    dah lama aku tak makan biskut mcm dlm gambar tu...tapi gula dia manis gila!
    farhana said...
    Memang patut disyukuri.
    Jimat n mkan pun banyak pilihan =)
    FaizalSulaiman said...
    hahaha
    situasi kita samalah bro.

    aku dapat invitation dr students.tak pergi kang apa pula depa kata.

    berbuka puasa dengan keluarga lagi best sebenarnya
    Ri said...
    final statement- like!!! :)

    ...atau mungkinkah sudah muak dengan kepelbagaian dan kemewahan juadah berbuka yang tersaji? :P

    muahahaha!!!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.