Again, this year, senarai 100 lagu yang paling kerap dimainkan akan di-publish pada penghujung tahun. Countdown untuk tahun 2011 dah pun bermula sejak 26 Disember 2010, dan akan ditamatkan pada 31 Disember 2011 jam 12 tengah hari.

At the moment, lagu-lagu top20 dah dikenalpasti, dan kedudukannya mungkin berubah (kot) sampai penghujung tahun ni. Siapa tahu kan?

Dah ready untuk current Top20?

Semuanya ada dalam picture ni:-



Ada juga lagu-lagu yang aku sendiri pun terkejut, leh ada dalam top20 ni, for example 'Bagaikan Bidadari' nyanyian Tomok. Hahaha.


NUke

6 Comments:

  1. Faridzuan said...
    Lagu saya yang tercalon di sini :

    BORN THIS WAY
    E.T.
    ONLY GIRL
    PULANGLAH
    WHAT THE HELL

    Haha.
    Ri said...
    eh, bukan ke tomok ur most FAVOURITE artiste :P haha!!!
    FaizalSulaiman said...
    pergh dah siap ke?

    mesti ada bungkusan tahun ni kan?hehe
    tengku_fir21 said...
    nak baca ikut arah jam ker
    NUke_Rude said...
    faridzuan:
    cool! but playcount utk tahun ni masih belum tamat, so tak sure lagi yg mana akan mengungguli. :)

    Ri:
    hahahah! is it? how u know? haha.

    faizalsulaiman:
    not yet bro. and bungkusan tahunan usually aku akan mula karangkan pada penghujung Disember. ;)

    tengku:
    arah lawan jampun boleh. haha.
    Joey said...
    I dont have top Billboard 100 katenyer. Most of my song is under kategori Song To Be Inspired, and it will never be about latest hit song.

    My current Song to Be Inspired is from The Pierces - Secret, terima kasih kepada Pretty Little Liars.

    And, it do reflects what I think about someone now.


    p/s Bukan lagu lindungan kaabah. LoL

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.