salam.

hari ni, hari yang biasa2 saja, aku bangun lambat, g basuh baju kat dobi, main pc, angkat baju kat luar sebab hujan lebat.. n malam ni (tadi) aku ade jamuan penghargaan ajk family day last sem.

skang ni ngadap pc, dengan harapan, connection nternet laju, so xde la YM aku asyik nk putus jer.


Sehingga di sini sajalah..


Rindu J


NUke

3 Comments:

  1. ~ NiZaM ~ said...
    uikk.. hari2 yg biasa...? mana study ko.. haha... come on.. cayok!!
    3.2mp @ "HER" said...
    co or founder x same..
    ejaan x same..
    sebutan x same....
    makne dh lain..
    jd hak civilly x same...
    mane leh cmtu r...
    nape ko x amk position aku je?haha..
    #leader n co-leader hak die pn x same.cmtu gk la ngn co-founder tu.
    kn?
    NUke_Rude said...
    haha,,

    nizam:
    stadi?? erk..

    3.2mp:
    huahua.. ok2, got ur point.. aku nak amik position shark la kalo camtu, exco korporat.. hihi

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.