Sapa kata produk Asia tak bagus? Well, it depends actually. Of kos la kalau ada barang "Made In Chine", aku pun 2 3 kali pikir nak beli. Apatah lagi kalau brgn elektronik. But that's not the issue. Aku nak cakap pasal KOREA. South Korea, of course.

Entah camne la aku leh terpengaruh nak tengok citer drama korea kat 8tv tu. Cis!!



Dan aku tahu siapa punca dan pengaruh yang menjadikan aku sebegini rupa.

Ya. Adik ku.

p/s: walaupun France dah tak proceed top 16, aku ttp bersama dgn France, yang pulang dgn mnaiki kelas ekonomi...

NUke

5 Comments:

  1. charco said...
    hahahaha...best ke cite korea? x penah aku layan series korea ni, blk nnt bole la try tgk..

    btw, tahun ni, world cup mcm bole jd.. tp aku harap Brazil menang la :D
    aZizoL said...
    bleh tahan cite2 korea ni, skali tgk trus melekat
    FaizalSulaiman said...
    hahahaha..sudah jadi korean addicted yer?hehehe
    skunksenn zone said...
    aku lately pun ddk mengikut ceta korea dkt 8tv gak...may b sbb dah x dak hiburan melalaikan yg lain dah hehe...
    NUke_Rude said...
    charco:
    layan gak dowh! huhuhu.

    azizol:
    yup. at least takde la cliche sgt cam cte indonesia.

    faizalsulaiman:
    blum sampai addict lg la. bru berjinak2 saja.

    skunk:
    hahah.. btul! :)

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.