Aku rasa la kan, aku nak remove la game ni daripada pc aku. Haih!!!

NUke

6 Comments:

  1. Afir said...
    best per game nih!!!!terbaek..ahaaha
    zixol said...
    aku siap kantoi dengan student main bnde nih..kuajaq
    fikri FAUZI said...
    aku addicted bro dgn game ni!!dalam class pun tak concentrate sebab tangan kat bawah meja pegang ipad main game ni..
    Ri said...
    adakah anda berjaya???
    atau sekadar tinggal hasrat sahaja... :P
    NUke_Rude said...
    all:
    sebab burung2 itu kelihatan comel, maka rasa sayang pulak nak buang game ni.

    Lagipun babi hijau tu nampak menjengkelkan. mmg sesuai utk dibunuh!
    nova_leverage said...
    jangan buang ! ekekeke :D

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.