Dah 3 Tahun!


J, kerana setia di sisi, menyokong, walaupun tidak menggemari.
Skin, kerana mendorong aku menggunakan platform blogspot.
Kawan-kawan universiti, kerana peristiwa dan kenangan yang dikongsi.
Kawan-kawan realiti, kerana setiap perkhabaran itu menyumbang idea untuk dikongsi.
Kawan-kawan bloggers, kerana masa dan usaha untuk memahami.

Pembaca, kerana anda membaca.

NUke

11 Comments:

  1. Ri said...
    sama2 kasih!
    sungguhpun aku baru terserempak dengan blog ni 2 minggu lepas :P hehe
    Afir said...
    congrats sebab masih bertahan..teruskan menulis..
    aku sokong nuke rude
    FaizalSulaiman said...
    tahniah bro!!

    sama baya blog kita neh:)
    charco said...
    Act, your blog older than 3 years kn? sbb b4 dis pn da ada blog sblum .blogspot ni.. nway semoga terus sukses :d

    p/s: next time, beli popcorn, bkn maruku.. hahaha
    tengku_fir21 said...
    kwm fb?
    kwn tweet?
    ahaha..
    tahniah dah tiga tahun..aku dah berapa tahun weih
    NUke_Rude said...
    Ri:
    thank you bro. Xpa, dah dua minggu ko mbaca entry ntah apap2 kat sini. harap2 ada gain something la.. daripada datang melawat kosong saja.

    Afir:
    ayat last ko tu.. da buat aku rasa kehangatan pilihan raya! hahaha.

    FaizalSulaiman:
    oh? ye ka? hahaha. tahniah juga sebab masih bertahan!
    NUke_Rude said...
    charco:
    yeah. b4 this pun da start blogging. and thanks. Sebab bening one of the 1st reader of this blog.

    tengku:
    hahah. aku takde FB.!!
    tweet?? erk!! (aku xde twitter).
    hahaha. thanks tengku!
    Ri said...
    tak tau le orang lain, but i find that even your most frivolous entry ada 'isi'.

    nuke got no fb? no tweeter? respek, man!!!
    my advice- if you haven't tried them, better leave them alone..

    haha.. i'd really love to get to know you for real :)
    NUke_Rude said...
    Ri:
    hahah. yeah. i got no fb. but u can find nukerude at twitter dowh. :)
    Joey said...
    bukan ko baru sambut birthday blog ker ari tu??

    owh yeah. yours is eccentric.
    sometimes eccentric means Johnny Depp. if you get what i mean.



    p/s fb xde la ni. hohoho. eh, i think i mcm nampak u kat dlm lrt. well, maybe salah orang..
    NUke_Rude said...
    joey:
    my last blog-birthday celebration was last year. haha. eccentric, sounds so cool. like it very much.

    as for the LRT, may I knw when was it? bcause i dun get on board of lrt quite often nowadays. ada la sekali tu naik on 1 saturday. thats the recent lah.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.