presenting the 2-hour in the making Vlog. 

This time; no speeches, texts, or voices from me.

video







NUke

7 Comments:

  1. tengku_fir21 said...
    objektif: beli kamera baru :)
    Ri said...
    hmm.. tkde ke tie yg lbh terang fluorescent drpd tu? :P hehe
    FaizalSulaiman said...
    ok lesson learned.

    aku agak slow dalam mengikat tie.hahahahaha
    Joey said...
    OMG. That's how I ikat tie juga.Wah!!!

    But, I jarang ikat tie. Sebab tie yang dah tersimpul tu takkan dilerai-leraikan lagi selama beberapa bulan. (I mean, berapa kerap u basuh tali leher, kan?)

    My only concern is why wearing t-shirt instead of kemeja? Tak berapa sesuai di mata, unless the tie was a little shorter.
    a.t.O.k. said...
    hijau? pergh2.
    NUke_Rude said...
    tengku:
    Lol!

    Ri:
    tu je yg paling menyerlah. ada 1 lagi, kaler oren.

    faizalsulaiman:
    kalo masih x terer, leh ulang tyg video tu byk2 kali. hahaha.
    NUke_Rude said...
    Joey:
    haha. most of men ikat tie mcm tu kot. err.. basuh sebulan sekali kot.

    atok:
    :) hijau. hahaha.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.