It was a peaceful night after the last day of our event in Brunei. Masing-masing bersyukur dan bergembira setelah berjaya menyelesaikan event yang penuh dengan pancaroba itu. Haha. Lepas bergembira dan makan malam; kami pun dengan rasa gembira pun mahu chow ke hotel smula.

And it was then; at the Ground Floor of the shopping mall, aku terserempak dengan Lisa Surihani.

Dia sangat cantik dan berseri. Manis, berselendang putih.



Mungkin dengan keajaiban Garnier.


Heh.

NUke

3 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    kenduri garnier? means event garnier ke?
    imhNsr said...
    haaa? aku pikir betul lah kau jumpa dia. tengok iklan garneir. HAHA.
    NUke_Rude said...
    tak. aku jumpa papan iklan ni je.
    haha.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.