(diambil & disunting daripada entry asal)


Orang tua-tua selalu berkata... Jangan bermain ketika senja. Tau apa rasionalnya?

Kalau main2 sampai waktu maghrib, nanti bapak korang datang carik korang kat padang. Lepas tu kena rotan. Padan muka.

Anyway, setiap impian itu bermula dengan satu keinginan. Keinginan itu menjadikan satu impian. Impian itu lah yang menggerakkan kita untuk melakukan sesuatu.







Hehe he!

Myvi SE.

Warna PUTIH.


Akan ku gigih berusaha ke arah matlamat itu! Haha!



NUke

10 Comments:

  1. Ri said...
    hmm, daripada oren ke putih.. beza tul :?

    kena mula 'set aside' untuk tabung haji dan myvi dah ni.. apa2 pun, selamat berusaha ye ;)
    Joey said...
    hahaha..I just wanna say this, seperti kata trademark Holly Holiday, cuma ada perbezaan sedikit...

    "I thought you never think about it".....LoL

    p/s perhaps you would like to have the new refurbished myvi? x lama lagi tuuuu...
    zixol said...
    SUDAH TUKAR WARNA KA? LOL
    razy san™® said...
    bro: aku minat gak dgn myvi se putih ni...tp hrga mmg pergh!!!makan megi je nt.

    myvi yg bru pn cekik darah siot..

    tpkse smpn hasrat tuk agkt saga 1.6 je la...

    anyway all the best nuke
    FaizalSulaiman said...
    perghh myV sememangnya cun!

    my v oren ko pecite??hehe
    FaizalSulaiman said...
    kata haritu myvi oren?hehehe
    farhana said...
    Moga tercapai....
    Selamat berusaha =)
    NUke_Rude said...
    Ri:
    Ye. beza, memang berbeza.

    Joey:
    tgk la dlu camne, since myvi baru nak kuar, so ada potensi yg myvi lama ni nk reduce harga.. kan? atau tidak? hmm....

    zixol:
    manusia berubah. aku manusia. aku berubah. zaman2 funky ni semua dah berlalu.. orange is too funky for a person like me... kot, cewah!
    NUke_Rude said...
    razy:
    aku masih meminati myvi. hahaha. terima kasih!

    faizalsulaiman:
    aku pikir, demi tak mahu mengalah, mungkin aku hanya akan membeli replika myvi oren. dan kemudian, aku letak di dalam myvi putih aku nanti.

    farhana:
    terima kasih farhana. :)
    Janggel said...
    Hi dah beli ke blom myvi puteh tu? mmg dari dulu nak puteh kan eh bukan oren eh? hahaha. Semoga mendapat apa yg diidamkan.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.