video



If you love me,
If you hate me,
You can't save me, baby baby

All my life I've been good, but now
Oh oh oh oh oh oh oh oh
What the Hell.


NUke

5 Comments:

  1. Ri said...
    ler.. ingat nak buat demo guitar hero tadi

    tapi tengok betul2- what the hell..?
    beg galas rupanya. haha!

    maaf la, tua2 ni kalau screen video cenonet camni ada kabur skit :P
    deadsky said...
    dasat btol showmanship ko mey.. he3
    iyllienaz said...
    ko memang xde keje kan?hahaha
    NUke_Rude said...
    Ri:
    hahah. dah takde keja.

    deadsky:
    :)

    iyllie:
    yeap! memang. :D
    ismael zaharee said...
    ting tong lah ko neh nuke.. hahaha

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.