As most of you have been informed, early last week I was away from KL to the northern part of Malaysia for a media trip. Thanks to the Northern Corridor Implementation Authority (NCIA), the media got a chance to visit, see, and experience their initiatives in the Northern Corridor Economic Region (NCER).

Malas nak cerita panjang, overall trip itu memang penuh dengan aktiviti dan of course (penat juga lah) since kena bergerak ke satu tempat ke satu tempat yang lain dengan cepat. Tapi, yang pasti, ianya adalah sesuatu yang akan dikenang.

Aku malas nak letak pictures yang formal-formal sangat ni. Jadi, aku letakkan la random pics yang bersahaja okay.

Enjoy the pics.Oh! Keadaan agak panas dan berjerebu sepanjang aku berada di Utara. Cuma hari kedua saja ada sedikit mendung dan hujan.


NUke

3 Comments:

 1. Ri said...
  ooh.. mee udang itu!
  adakah mee di sebalik udang???
  tengku_fir21 said...
  berij..hahhahaa
  NUke_Rude said...
  Ri:
  haa.. ade mi disebalik udang!! right! right!

  Tengku:
  ish2.. pemalas tul nak taip penuh2. haha.

Post a CommentSegala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.