Years ago.

Before I adopted and known as 'nukerude'.

I have a very not-so-cool nickname.

That I use to communicate and network among friends around the globe.

hypermike.




NUke

4 Comments:

  1. Ri said...
    oh, let's not forget spikeyguy :P hehe

    BTW, blog friendster tu dah takde laaa..
    hilang satu kenangan
    FaizalSulaiman said...
    kool dalam mencipta nama!
    Joey said...
    hypermikey...opssss..... aku teringat citer kappa mikey lak...hiks

    aku x pandai la nak cipta nama2 pelik neh. sebab tu aku guna Joey.

    btw, selamat hari raya.
    NUke_Rude said...
    Ri:
    oh. that was way looooong time ago. and yeah, the fster blog tu pun dah no longer exists.

    faizalsulaiman:
    tu la. kena buka 1 consultation company ni.

    Joey:
    tu la. selamat hari raya.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.