salam.

seperti yg aku janjikan dlm entry yg lepas.. kat sni aku update la pasal open house.

Oh ye, mengikut plan asal, ramai gak member aku nk join. Tp, ntah mcm mana pagi ahad tu, aku call shark, dia kata dia demam (too bad!), lalu disebabkan syark ade keta, maka si Mira, n dazwan skali x dpt join. Maka bergeraklah kami (aku, Nahar, Shyma, Nora, Meow) ke rumahku.

Awal gak ktorg sampai.. dlm kul 1145 pg laa. Then, si Nora g tlg potong lemang kat dapo, the rest, duk dpan mkn kueh n baca newspaper...sambil2 mengenakan Meow.. (Meow takut kucing!) Aku lak kna dukung anak buah aku jap, sementara akak aku masakkan bubur nasik feveret dia tuh.




Than, dlm kul 12 lbh, mak aku suh kwn2 aku mkn.. maka, makanlah mereka bersam2 diriku. Macam2 mknn ade.. nasi impit, kua kcg, kuah lode, laksa, roti jala.. n ade gak kek coklat (ktorg x smpat makan...) huhu.

Alhamdulillah, sumenyer kenyang. Lpas tu, dlm kul 1 lbih ktorg grak.. Mula2 plan saja2 je.. nak ke Kuantan, rumah si Meow... tapi, femly si Meow lak takde kat rumah. so, cancel la. Then, trus ktorg balik Bangi. Didi pun wat open house gak kul 3. so, memandangkan ktorg sampai awal kat UKM, maka singgah solat zoho kat zaba' jap, b4 g rmh didi dlm kul 3 lbh.

kat rumah didi, ktorg mkn lagi.. kuih2.. spaghetti. sdap.

pastu balik. then, mula rasa tension sbb hari isnin tu aku, naha, n Ferdi ad exam bahasa arab. uhuhuh.




Nahar drive.. konon2 nk g Kuantan



Ape saje la kat blakang tu...


The author.. kat zaba, b4 g rmh didi


Sekian. tu jer.

Ni pun ade aku remove2kan beberapa gambar. Ade org complaint!

NUke

2 Comments:

  1. -ITIT- said...
    huh!! wat open house tak ajak..
    NUke_Rude said...
    ala.. hahaha

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.