Tempoh hari, aku balik ke kampung Opah di Perak. And it came to our surprise that Durian di dusun Opah dah mula gugur. But then, ada juga dahan yang serkah, dan patah lalu memusnahkan harapan kami untuk menyebat habis 80 biji durian.

Sayang oo.. kira-kira 80 biji durian tak dapat dilahap oleh kitorang sebab masih muda. T_T


Nevertheless, some of them tu memang dah masak pun. So, dapat lah juga merasa sorang sikit.

Siapa kat sini peminat durian?



NUke

3 Comments:

  1. bukankosong said...
    gila sedap

    durian! my feveret!
    Janggel said...
    saya!
    NUke_Rude said...
    bukankosong & Janggel:
    moh kita ke kampung opah!!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.