Haih! Baru berapa hari tak buka blogger, rasa dah macam berada di dunia baru. Memang sebelum ni, kita dah dimaklumkan bahawa Blogger.com akan berubah wajah. Bukan sikit-sikit, tapi banyak-banyak. Jadi, bila saja aku log-in untuk mengupdatekan blog ini; aku sedikit kaget dan terkejut.

Ye lah. Aku ni kan konvensional. Nak adapt dengan benda-benda baru ni pun agak mengambil masa juga.

Tapi.

Overall.

Aku macam suka je.

(Terus lupa nak update apa..)

NUke

5 Comments:

  1. farhana said...
    Ye lah..perasan benda yg sama bila nak update blog tadi.
    Ri said...
    dunia web mmg camtu lah!
    it's part of the 'hook' that keeps you coming back again n again :P

    asal tk terlalu advance sgt smpi meraban ko nk cari link ke, function ke- bole survive ape2 perubahan punyer!
    ░♥si lampu neon♥░ said...
    I like , it's ver simple yet nice
    Janggel said...
    hmmm naper aku bukak sama je macam yg lama..caner leh tukar yg baru tu eh?
    Joey said...
    i didnt notice any change. I guess I didnt follow much blog. I only come by base on whatever link i remember (should be my browser punya kotak la kan)...

    Honestly, I malas follow. But I always come back to those that I read. even comment.

    Now you should praise me more kan??

    Hahaha

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.