Few months back -  I think around August 2014 kot, aku ada join peraduan #StopMissingOut anjuran BlackBerry Malaysia.



Yeah, I knew what you're thinking. BlackBerry? Siapa je yang pakai BB? Or masih ada lagi ke BB kat dunia ni. TRUST me, aku guna phone BlackBerry. Problem?


Senang je contest tu btw, just snap pictures on how BB helps you in your daily life. So, aku hantar lah satu gambar ni. Tup tup! rupanya aku menang hadiah mingguan! Dapatlah voucher KFC bernilai RM50. Gila best time tu sebab boleh melantak KFC tetiap hari! Time aku gi tuntut hadiah tu kat KL, staff yang uruskan pasal peraduan tu siap tanya lagi, model BB apa yang aku pakai; which is Z30; so, qualified for another 2 entries.

Tak fikir panjang, aku hantar entry aku yang kedua. And I have forgotten about it pun, sebenanrnya. Not long after that, I got a call from the organizer saying that I'm among the grand prize winner...which is a fully-sponsored hang out session with singer-songwriter, Aizat Amdan!





Gembiraku bukan kepalang.

So, apa je aktiviti kitaorang? Lepak breakfast dengan Aizat & the BB team, and the other winner kat the Curve. Lepak makan sambil the BB team hulurkan bermacam-macam lagi hadiah kat aku. Among them are 2 GSC Signature tickets, Sony earphones & KFC vouchers worth RM100. While Aizat, courtesy of Kasi Gegar Entertainment handed over his album complete with his autograph. Not only that, semua pemenang dikejutkan dengan 'hadiah 3 CD/Album percuma dari kedai Rock Corner'. Pilih je lah apa yang ko suka - konsepnya!

And yang paling teruja - to appear in Aizat's latest music video 'Catwalk ke Balai'. So, dekat sejam yang terakhir daripada sesi pertemuan tu, kitorang basically merakam shots untuk Aizat's MV. But, if you guys really follow his updates, aku rasa project MV ni macam tak tahu development macamana. Mungkin proceed atau tidak. Kalau jadi, ada lah muka aku nanti kot kat dalam tu.

Kalau takde, makanya takde lah rezeki kome nak nengok wajah abang di dalam MV tu. Haaa.


Regardless anything,  I am very thankful to Allah for this opportunity - meeting Aizat and the rest of the team; spending times doing funny things and for the foods and drinks. And oh, Aizat secara peribadinya adalah seorang artis yang sangat humble and easy going. Looking forward to meet him (again) some day?! Who knows?



#StopMissingOut

NUke

0 Comments:

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.