Maka, dengan itu bermula lah kisah merapu penulis blog ini untuk kesekian kalinya. Alkisahnya pada suatu petang yang damai, burung tidak lagi berkicau. Karena burung itu tidak mempunyai suara. lol.






Macam ni je lah. Aku nak tahu juga, kenapa kalau kita makan (especuially di rumah lah) kan.. kalau nasi putih, kita boleh je nak makan guna tangan. Walaupun lepas-lepas tu kita tahu yang nasi putih tu akan dicampur dan digaulkan bersama kuah-kuah, gulai, sup bagai... semuanya tu.

Tapi, 

Bila kita nak makan nasi goreng ke... (walaupun di rumah), kita akan gunakan sudu dan garfu? Padahal, nasi goreng tu lagi lah best, siap dah digorengkan sekali dengan lauk-lauk bagai semua...


Agenda Yahudi ke apa semua ni? Korang pun akan buat benda yang sama ke tidak?


Atau aku seorang saja?




NUke

5 Comments:

  1. C.ZiZoL said...
    ni semua konspirasi barat ni..haha
    Anonymous said...
    Jawapan budak skema:-

    Nasi putih kne pakai tangan sbb nak gaul sume lauk2 tu...

    Nasi goreng kne pakai sudu sbb nasi tu dah already oily n rasa sgt2 berminyak bila pakai tgn...

    Rasa aqlah... ~Ferdi :P
    boyoteen said...
    Agenda ape ek...
    boyoteen said...
    Agenda ape ek...
    Anonymous said...
    dah biasa dari kecik...mok duk ngajor makan dengan kepok sekali. kanan sudu kiri kropok sudip 2 2...

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.