Apa yang menarik pasal bulan September dan kaitannya dengan aku? Takdelah apa sangat. Tapi, ada jugalah kaitannya. Sebab bulan September, menyaksikan peningkatan usia tahunan aku, kalau nak diikutkan dengan tahun Masihi lah. Cewah. Kalau ikut kalendar Islam, aku lahir bulan 2 (Safar). Safar. Bukan Safari. Sebab tu agaknya perangai mcm binatang. Cis!



Haha. Anyway, to cut it short, banyak pulak benda yang jadi bulan September ni. Haritu, sibuk dengan kerja. Lepas tu, ada undangan untuk jadi pengapit pulak. Then, travel ke Utara tanah air, ada kes sakit perut, dan sebenarnya sebagainya. Heh.

Aku akan cerita in details pasal kisah birthday, trip ke utara, kisah pengapit dan kisah sakit perut in entries yang akan datang okay!


By the way, entry ni aku rasa mcm takde matlamat je. Sekadar update cuma.



(Ada seorang pembaca ni suruh aku sambung cerita / novel kat blog ni...)



NUke

3 Comments:

  1. Anonymous said...
    (Ada seorang pembaca ni suruh aku sambung cerita / novel kat blog ni...)

    Hehe
    anakpakyusoff
    boyoteen said...
    Hepi hufday.... Nah SAMSUNG S4. dengggggg
    Anonymous said...
    bz ke?x sambung tulis pun... waiting for a new story.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.