Salam & good-day,

1st of all... aku rs terkilan sbb aku mng tket ke MTV Asia Awards 08 kat Genting haritu.. n aku check email aku lambat.. so, terlepas la aku nk tgk event tu! but ade hikmahnyer jugak... disebabkan ketaksedaran aku akan email tu, maka, hujung minggu ku dhabiskan bsama2 insan yg trsyg, J. bahagia jer rasanyer.


Proposal.
alhamdulillah, proses pmbntangan proposal aku bjalan dgn lancar dgn respon2 yg positif drpd kawan2 n lecturers. sekurg2nya skrg ni aku dah boleh buat or fokus kat keje2 aku yg lain..byk gla kja n assignments yg ttngguh smata2 nk prepare utk proposal thesis ni. N aku harap thesis aku nanti bjalan ngan lancar sampai la aku habis blaja kat UKM ni.

Avril Lavigne.


Jumaat ni AL dtg ke KL buat konsert. aku kalo ikutkan mmg la nak pgi, tpi bla aku tengok harge2 tiket.. peergh..mahal la pulak. so, aku pun seolah2 mengkuburkan cta2 utk ke konsertnya walopun aku ni minat la jugak kat avril tu. but ntah camner, kalo dah ade rezeki tu, adelah jugak kan, kebetulan, Maxis anjurkan SMS contest. dan aku join, saje2 cuba nasib. Then, aku btul2 x sangka yg aku dplih as 1 of the winners, so dpt la 2 tickets n merchandise... mula2 ingat nak ajak si dia yang ku cinta, tapi...dia takde la pulak jumaat ni.. huhuhu.. so, aku ajakla kawanku ini, Dato' Na... woih, ko jgn nak kensel last2 menet ek! kang aku xtau nk g ngan sape plak!

aku suka gak la sbb dah 4 5 thn aku tgu si avril ni dtg KL, last2 dtg gak dia walopun awal2nya ade mcm2 kontroversi psl konsert yg dia nk buat kat KL ni.



til next time,

NUke Rude



* Luv u my dear...(u knw who u r!)

0 Comments:

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.