Assalamualaikum para pembaca!

Yeah! Ini lah entry pertama untuk tahun 2014! Oh my... lamanya tak ber-update! By the way, maafkan saya kerana terpaksa membiarkan blog ini berhabuk (untuk sementara waktu). cewah.





Sebenarnya, untuk tempoh tujuh (7) bulan ni, aku kena attend kursus. Jadi, tak dapat nak fokus sangat untuk update blog. Ni pun curi-curi je. Takpa, aku akan tetap usahakan diri untuk kemaskini blog ni from time to time, okay?


:)




NUke

2 Comments:

  1. Juno said...
    Hai. Kau update lah time berak.
    boyoteen said...
    Selamat bekurusus

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.