Dan untuk kesekian kalinya, aku menjadi pengapit kepada si sahabat yang ketika itu bergelar pengantin. Eh, apa ayat aku ni. Hahaha.

Aku rasa, lepas ni nak buat bisnes lah. Misinya adalah untuk mendapatkan sumber kewangan daripada aktiviti ke-pengapit-an ini. Amacam? Ada berani?

Khidmat menjadi pengapit. Area Kuala Lumpur dan sekitar Lembah Klang je...



Hahahaha.



p/s: Asyik jadi pengapit je, bila turn aku pulak nak cari pengapit? By the way, perasan tak janggut aku yang 'terbelah' tu? Haha.

NUke

1 Comment:

  1. cipan said...
    1st time aku rsa org buat bisnes mcm tu..khidmat pengapit..~.~

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.