Sebagai seorang yang bekerjaya dan 'memakan gaji', acapkali kita dilanda krisis kewangan pada tengah bulan, kan? Jadi edisi Vlog kali ini akan merungkai alternatif yang ada bagi mengatasi krisis ini yang mendorong kepada keruncingan pemakanan kita.

Enjoy.


video







p/s: Video ini sebenarnya dirakam waaaay before bulan ramadhan tempoh hari, cuma beberapa hari lepas yakni sewaktu cuti Raya Aidilfitri baru aku berpeluang untuk memprosesnya. Apa apa pun, let me know your thoughts about this issue, will ya?



NUke

5 Comments:

  1. boyoteen said...
    sedak abe mii dlm cawan ni
    Janggel / Rain said...
    Oooo macam tu, susah jugak yer.
    Anonymous said...
    it seems like u abit awkward jer buat video.. i like ur writing lagi real and funny..
    NUke_Rude said...
    boyoteen:
    hahaha. sedaaak! sedaak!

    Ren:
    Ren carut saya! hahaha

    ano:
    thank you for the opinion. will look into it ;)
    Anonymous said...
    Meh2... aku belanja masa tgh2 bulan jek... dulu kan ko selalu belanja aku... #LoL#

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.