Pada zaman sekarang yang serba canggih ni, dah bermacam-macam jenis henfon ada kat pasaran! Mungkinkah disebabkan keterkehebatan teknologi yang melampau?

Memmey ah!! (Memang lah)

Ghoyyakk dohh. (dah cakap dah!)

Anyway, aku dikejutkan dengan kegagalan fungsi tetikus oren yang selama ini menjad peneman malam yang sunyi di rumah sewa. Aku malas nak guna touch-pad (or whatever you called it) kat netbook ni sebab jari aku ni kategori halus tetapi besar, so, x puas nak main seret-seret atas pad tu.

Gerak kiri. Cursor statik.

Gerak kanan. Cursor diam membatu.

Gerak atas. Pun buntu.

Gerak bawah. Celaru hatiku.



Geram punya pasal, aku hentak-hentak sikit lah 'tetikus' oren tu sikit. Kot-kot lah 'heng' ke apa, kan? Only to find that I'm holding a wrong tetikus. Itu lah, siapa suruh letak handphone kat sebelah mouse. Padan muka aku sebab menghentak-hentak handphone sendiri. :(








NUke

6 Comments:

  1. farhana said...
    Alahai..kesian handphone yang jadi mangsa. Tak memasal.
    Janggel / Rain said...
    Ok mmemey sengal.
    Nik Atiqah said...
    hahaha ghoyakkk dooohh.. :P
    Juno said...
    Sebenarnya perkataan KETERKEHEBATAN tu yang melampau.

    a.t.O.k. said...
    LOL. seronok gak ketuk2 hp sendiri gamoknye.. btw, new link for my blog.
    NUke_Rude said...
    farhana:
    itu lah pasal. tak pasal2 je, kan?

    janggel:
    ghoyak dohh..hahah

    nik atiqah:
    waaahahahah.. memmey ahh!

    Juno:
    haa, kan? bila aku dapat cae out dgn perkataan tu, aku pun terasa keterkehebatannya. cewah!

    atok:
    atok?! kau dah kembali atok!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.