Tak semua orang berpendapat yang sama dengan kita. Dan kita perlu menghormati pendapat mereka.

Tetapi jika pendapat & pandangan yang diberikan itu selalunya berunsurkan NEGATIVITI, maka elok untuk kita jauhi.

Bagaimana?

Menjadi SARKASTIK.




Maaf.



NUke

4 Comments:

  1. bukankosong said...
    org mcm nih akan sentiasa menemui jln buntu dlm hidupnya

    sabor jelaaahh
    Janggel said...
    bertabahlah .p
    Ri said...
    ooh

    someone pissed nuke off!
    be very very afraid...
    Awie Omar said...
    apa khabr?
    salam Ramadhan juga .
    nak tanya....
    top "Blogger" musim 2 dah habis.
    nak join tak segmen next top "Blogger musim 3"?
    lepas raya...

    tema : "Battle Royal"
    apa2 hal komen kat blog aku k :D
    awieomar.blogspot

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.