Assalamualaikum, & Happy Summer.

rasanye dah sbulan aku tak "mnulis" sebetul2nya kat blog ni. 1st of all, akunyer Latihan Industri pun dah habis, n aku berharap utk dpt gred yg BAIK. then, lately, mcm2 bnda jadi; dealing w unknown people. Rumah sewa aku kna pcah masuk, then, smalam pun ade cubaan mencuri utk kali ke-2. dsbbkan itu, aku tpakse bekurung dlm blik aku ni sbb rumate aku g S.Alam ikut parents dia, aku plak, tpakse cancel nak g knduri kawin cousin aku, juga d S.Alam. haha2.

new semester pun tiba, aku datang sebagai seorg mahasiswa tahun 3, tahun akhir la tu... dan ape yg mmbuatkan aku pening skang ni adlh, kepeningan utk mmilih tajuk tesis, yg mana aku mmg dah ade option tajuk tu, cuma aku maybe kurg senang utk bekerja ngan individu itu kalo aku memilih option tu. (ape yg aku tulih ni?)


Oh yer, aku duk kolej lagi bukak sem baru ni. dan aku dapat bilik 2 org, so, aku x brape berkenan sangat, kalo bole tuka, aku rasa nak je duk bilik sorg. bukan ape, xpyh la nk riso2 psl brg hilang lg, then, since aku ni jnis yg tdo lambat n slalu kuar masuk bilik, so nanti xde la kaco rumate aku nanti.

summer ni agak bercampur aduk bg aku. Gembira. Marah. Sedih. semuanya ade.

Gembira sebab Apai dah balik, then, dia sudi memaafkan aku tapi dgn syarat la, aku x ulangi kesilapan lalu. aku sgt mnghargai kemaafan yg dia berikan tu. i promise to b good n try to fulfill my promises to u, but gimme some times for me to build up my strength to face the new world, buddy.

Marah - sifat smulajadi aku yg xdpt dbendung lagi. hmm, aku marah ngan byk bnda. oh ye, kemarahan aku kpd abg aku maybe x reda lagi since aku xde prasaa ghairah pun utk balik ke rumah - sbb mls nak mngadp dia kat rumah tu. 3 julai hari tu besdy dia yg ke 22. so, semoga pjg umo la ye.

Sedih. Latihan industri dh habis. walopun tmpat aku prktikal tu dkat je dgn UKM tu, aku ttp rs sdih nak mninggalkan mereka yg byk mmbantu n bjasa pada aku kat situ, especially Kak Narimah Abu Bakar. TQ Sis! to Yati, thx 4 everything ok. Azimah pulak - thanx sbb sudi gak buatkan kek coklat (walopun aku bergurau sbnrnye). Nora - yo!, no need to gv me presents, i'd drve u to work, n i got covered from d rain too..gdluck sis!

n to everybody else that i would like to mention here...(it's a lot actually)..

my best-buddy - "DATO' NAHAR" - thanks for allowing me 2 stay at ur rumah sewa for 2 months; n halalkn mkn minum, tlbh kurg aku spnjg aku kat rumah okay! rmmber, nukegroup is always the bestest! lets do our business!


n to mom, sorry 4 troubling u w my problems, i love u so much!



NUke

0 Comments:

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.