salam & good-day;

at last, 29082008 haritu, aku berjaya gak pergi konsert avril lavigne tu. Tapi, perancangan awal utk pgi ngan dato' Na... bertukar atas bbrapa sebb yg aku pun pening. lastly, aku ajak long-time-no-see-friend aku, Mr. Izham.

aku ponteng kuliah ptg jumaat tu, sbb aku gerak awal dr UKM, takut hujan ptg tu. so, aku xtau la ape yg jd time kuliah tu. tapi ramai yg ckp ade kena buat latihan ape ntah!

kul 4.15 camtu la, aku sampai kat Stadium Merdeka, KL


and dlm kul 6 camtu, member aku pun sampai, lalu trus aku ke kaunter Hotlink Zone utk dptkn Hospitality passes.


then, kitorg dpt masuk stadium awal. dpt mkn2 free n duk kat hotlink zone.

pastu, ade sesi bergambar utnuk Hotlink, then, ade skali tu, si DJ hitz.fm ni duk sblh aku la plak. trus kna interview.

overall, aku merasakan yg konsert tu best kot. tapi si avril tu byk plak lagu yg dia x nyanyi habis..menjadikan tempoh masa konsert tu rs cam sekejap jer.

uhhu



p/s: oh yer, ade skali tu, aku kuar stadium jap nak bli beger..then, nampak la plak ade org2 yg membantah penganjuran konsert tu.. hahahaha.. ape lagi, ak masuk la balik stadium. kang x pasal2 muka aku masuk newspaper lak.

haha.


NUke

Salam & good-day,

1st of all... aku rs terkilan sbb aku mng tket ke MTV Asia Awards 08 kat Genting haritu.. n aku check email aku lambat.. so, terlepas la aku nk tgk event tu! but ade hikmahnyer jugak... disebabkan ketaksedaran aku akan email tu, maka, hujung minggu ku dhabiskan bsama2 insan yg trsyg, J. bahagia jer rasanyer.


Proposal.
alhamdulillah, proses pmbntangan proposal aku bjalan dgn lancar dgn respon2 yg positif drpd kawan2 n lecturers. sekurg2nya skrg ni aku dah boleh buat or fokus kat keje2 aku yg lain..byk gla kja n assignments yg ttngguh smata2 nk prepare utk proposal thesis ni. N aku harap thesis aku nanti bjalan ngan lancar sampai la aku habis blaja kat UKM ni.

Avril Lavigne.


Jumaat ni AL dtg ke KL buat konsert. aku kalo ikutkan mmg la nak pgi, tpi bla aku tengok harge2 tiket.. peergh..mahal la pulak. so, aku pun seolah2 mengkuburkan cta2 utk ke konsertnya walopun aku ni minat la jugak kat avril tu. but ntah camner, kalo dah ade rezeki tu, adelah jugak kan, kebetulan, Maxis anjurkan SMS contest. dan aku join, saje2 cuba nasib. Then, aku btul2 x sangka yg aku dplih as 1 of the winners, so dpt la 2 tickets n merchandise... mula2 ingat nak ajak si dia yang ku cinta, tapi...dia takde la pulak jumaat ni.. huhuhu.. so, aku ajakla kawanku ini, Dato' Na... woih, ko jgn nak kensel last2 menet ek! kang aku xtau nk g ngan sape plak!

aku suka gak la sbb dah 4 5 thn aku tgu si avril ni dtg KL, last2 dtg gak dia walopun awal2nya ade mcm2 kontroversi psl konsert yg dia nk buat kat KL ni.



til next time,

NUke Rude



* Luv u my dear...(u knw who u r!)


Assalamualaikum wbt & Good-day

lately, aku busy dgn mcm2 benda. Basically, benda2 tu adlh utk kebaikan aku sendiri. Thesis, spending time with org yg disayangi, n mnghabiskan masa2 di dlm toilet utk membuang hasil digestion mknn...

Hm, mungkin summer thn ni adalah yang paling best utk aku. Aku dah jadi student final year. n aku happy sbb this time, aku dapat spend byk masa dgn J. macam2 tempat ktorg dah pgi sama2 n aku rs tu pun still x ckup kot. hahaha...

Family matters - ditolak ke tepi dahulu. Konflik aku dan abangku dibiarkan tertangguh dahulu. mungkin tu lbh baik kan?

Thesis - Alhamdulillah, aku sambung tajuk projek time aku praktikal lpas.

so, ape fokus aku lpas ni? mmbri tumpuan pd Thesis, J, dan diri sendiri. sbb J kata, aku kna sygkan diri sendri jugak.


later.




NUke

Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.